Вибір рубрики

Щоб економити електроенегрію

20.05.2024

От уявіть собі, друзі, що наші хлопці з «Куликівського молока» в Чернігівській області взялися за справу! Вони вирішили, що пора робити все більш енергоефективно. Так, Анатолій Дідур, голова наглядової ради, розповів у Facebook, що вони вже почали реконструкцію маслоцеху та цеху, де приймають молоко. Все це для того, щоб молочні продукти були доступнішими для нас з вами.

А інженер Сергій Борщан додав, що провели енергоаудит і тепер точно знають, що робити далі. Вони поставили нове обладнання на котельні, яке саме контролює роботу котла. Так вони зможуть заощаджувати газ і електрику. І знаєте що? Після всіх цих оновлень вони планують економити аж 225 тисяч кВт-год на рік!

А ще вони запустили свою маленьку сонячну електростанцію на 55 кВт. То ж, уявляєте, як вони рухаються вперед? Так тримати, «Куликівське молоко»!”

Такий ось вони молодці, роблять все, щоб і молочко було смачним, і природі не нашкодити!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше