Вибір рубрики

Щоб швидше росло з кращими врожаями

20.03.2024

О, аграрії, чи чули ви про новинку, що може вивести ваші поля на новий рівень? Мова йде про GRAINLIPS® – це не просто стимулятор росту, це справжній крутий помічник для ваших зернових культур! У нашому не завжди передбачуваному кліматі, з усіма його викликами, як то посухи чи несподівані заморозки, такий помічник просто на вагу золота.

Владислав Разкевич з компанії «Евкаліпт Р» ділиться, що правильне зрошення – це не просто поливання, це ціла наука. І щоб не пролити марно не одну тисячу кубометрів води, треба добряче підготуватися. Вибір правильного місця під посів, ретельний моніторинг ґрунту, визначення його вологості – ось ваших успіхів основа. А ще – це технології, котрі дозволяють усе це контролювати навіть не виходячи з дому. Владислав і його команда створили власний датчик, який може міряти не тільки вологість, а й вміст солей у ґрунті, і це дуже круто!

А тепер – головне! Завдяки такій системі ви не просто економите воду (а вона, як відомо, коштує грошей), а й забезпечуєте своїм рослинам ідеальні умови для росту. Бо як каже Владислав, справа не в тому, скільки води ви вилили на поле, а в тому, щоб ця вода знайшла своє місце точно в кореневій системі вашої культури.

Так що, друзі-фермери, вперед до інновацій та високих урожаїв з правильним зрошенням від компанії «Евкаліпт Р» та їхнім унікальним українським датчиком!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше