Вибір рубрики

Шоколад на всяк смак

10.03.2024

Meetty Chocolate з Полтавщини – це справжній шоколадний подвиг братів Олексія та Дмитра Колчанових, який почався з родинного тортика, що їх тато робив на свята. Від ганашу на святковому столі до міжнародних виставок – так можна описати їхню шоколадну еволюцію. Захопившись історією американських братів-шоколатьє і пройшовши купу онлайн-курсів, вони відкрили свій шлях до сердець гурманів.

Перші кроки в комерції розпочались зі співпраці з маленькими кав’ярнями, а згодом брати зважилися відкрити власне кафе. Це було справжнім підтвердженням, що їхня шоколадна справа має всі шанси на успіх. Потім вони почали співпрацювати з київським магазином «Унція», де іноземці полюбляли їх шоколад.

А от обгортки шоколаду від Meetty Chocolate – це справжній арт. Вони вирішили зробити щось унікально українське, тому звернулися до талановитих митців Інни Пантелемонової, Сергія Майдукова, Ганни Гаврилюк. Це перетворило кожну шоколадку на маленький шедевр, що розповідає свою історію.

У Meetty Chocolate є близько 30 неймовірних смаків, і навіть ще 4 в розробці, заснованих на українських травах. Олексій Колчанов ділиться, що ідеї для смаків приходять спонтанно. Є навіть шоколад з вишнею та чебрецем, з горіхом кола для бадьорості, а також з сублімованим сиром та навіть з молоком ослиці та сублімованою кавою. А один із смаків натхненний віршем Максима Рильського про троянду і виноград – справжній ліричний і гастрономічний шедевр.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше