Вибір рубрики

Штучний інтелект допомагає аграріям

23.04.2024
How_Artificial_Intelligence_Is_Transforming_the_Agriculture

Уряд України дав зелене світло концепції новітньої програми, яка зосереджена на впровадженні технологій штучного інтелекту у ключових галузях нашої економіки. Вони планують, що до 2026 року штучний інтелект стане не просто словами з наукових фантастичних фільмів, а реальністю, що допомагає від машинобудування до охорони здоров’я.

За словами Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, що отримало роль головного координатора цієї програми, пріоритет віддаватиметься таким напрямкам, як машинобудівна, хімічна, вугільна, оборонна, ядерна галузі, а також наука, сільське господарство та медицина.

Ідея полягає в тому, щоб через шість місяців представити повноцінний план, який допоможе розблокувати потенціал штучного інтелекту для підтримки інновацій та зростання економіки України. Це великий крок уперед для країни, який зміцнить наші позиції на міжнародній арені та зробить нашу економіку ще конкурентоспроможнішою.

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше