Вибір рубрики

Смачні молоді пагони хмелю

12.04.2024

О, чув, що на світі є така штука, як “хмелева спаржа”? Та не та зелена, до якої ми всі звикли, а молоді пагони хмелю, що їх бельгійці та голландці вважають за велику ласощі та готові викласти за кілограм аж до 1000 євро! І ти думав, що хміль тільки для пива годиться, а тут бац – і така дивина!

Цікаво, що саме хміль, з якого роблять наше улюблене пиво, дає ці унікальні пагони. Вони з’являються на лозах хмелю як замовлення, без будь-якого плану, і треба бути спритним, щоб їх уловити. Як кажуть, свіжість – це все, тому їх треба їсти одразу після збору.

А смак у них – це щось! Спочатку гіркуваті, але після приготування перетворюються на диво з нотками капусти кейл, горіхів і, звісно, хмелю. І це не просто смачно, а ще й корисно, бо вони напхані антиоксидантами та іншими добрими речовинами.

Такі пагони – це справжня знахідка для гурманів і шукачів ексклюзиву. Уяви, як би було круто зробити власну «плантацію» хмелевої спаржі! Може, це і є той золотий глобус для українських фермерів, про який всі мріяли?

Схожі новини:

18.05.2024

Здешевлення вартості свинини

То ось що розповідає Віктор Робейко з "Ґудвеллі Україна"! Вони там думають, як зробити так,...

Детальніше

18.05.2024

NASA Harvest дозволяють бачити з космосу

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з космічними агентами з NASA Harvest вирішили покращити аналітику...

Детальніше

18.05.2024

Євроінтеграція у молочній галузі

Хоча в Україні споживання молочних продуктів трохи зменшилося через різні причини, наші молочні фермери не...

Детальніше