Вибір рубрики

Стан озимини на полях

15.02.2024

Агрономи “Контінентал Фармерз Груп”взялись за дослідження полів, перевіряючи, як себе почувають озимі культури після зимового сну. І виявилося, що більшість – а це понад 90% – просто відпочили і готові до весни, як ніколи. Тільки близько 10% посівів виглядають так собі, але загалом усе під контролем.

Цікаво, що ця зима була ласкава до культур – без жодних екстремальних морозів, а січневі холоди навіть не зачепили посіви, бо вони були ніби в теплій ковдрі зі снігу.

Єдине, деякі пізні посіви пшениці трошки відстають у розвитку, але агрономи впевнені, що це не вплине на врожай. Зараз усі збираються до весняних робіт, підживлюють поля азотом та сульфатом амонію, та радіють, що волога в ґрунті накопичилася добре.

Отак “Контінентал Фармерз Груп” готовий до нового сезону, плануючи врожай з площ у 89,5 тис. гектарів, де будуть пшениця, ріпак і ячмінь. Виглядає на те, що всі плани на урожай мають усі шанси здійснитись!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше