Вибір рубрики

Стан озимини на полях

15.02.2024

Агрономи “Контінентал Фармерз Груп”взялись за дослідження полів, перевіряючи, як себе почувають озимі культури після зимового сну. І виявилося, що більшість – а це понад 90% – просто відпочили і готові до весни, як ніколи. Тільки близько 10% посівів виглядають так собі, але загалом усе під контролем.

Цікаво, що ця зима була ласкава до культур – без жодних екстремальних морозів, а січневі холоди навіть не зачепили посіви, бо вони були ніби в теплій ковдрі зі снігу.

Єдине, деякі пізні посіви пшениці трошки відстають у розвитку, але агрономи впевнені, що це не вплине на врожай. Зараз усі збираються до весняних робіт, підживлюють поля азотом та сульфатом амонію, та радіють, що волога в ґрунті накопичилася добре.

Отак “Контінентал Фармерз Груп” готовий до нового сезону, плануючи врожай з площ у 89,5 тис. гектарів, де будуть пшениця, ріпак і ячмінь. Виглядає на те, що всі плани на урожай мають усі шанси здійснитись!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше