Вибір рубрики

Стоянка збільшить пропускну здатність

21.05.2024

У румунському порту “Констанца” з’явиться додаткова якірна стоянка для нашого українського зерна. Дмитро Москаленко з “Українського Дунайського пароплавства” розповів, що румуни вже завершили тендер на організацію цієї стоянки. Це важливо, адже торік в “Констанці” місця бракувало, і баржі з нашим зерном чекали на вивантаження по кілька тижнів.

Тепер, хоча основний потік нашого аграрного експорту знову йде через порти Великої Одеси, ця якірна стоянка в “Констанці” буде не просто так. Вона допомагатиме перевалювати зерно з Середнього Дунаю, і щомісяця плануємо відправляти до “Констанци” до 200-250 тисяч тонн!

Якщо ж основний потік експорту знову повернеться на Дунай, ця стоянка допоможе значно збільшити пропускну здатність нашої логістики. Так що тримаємо кулаки за цю важливу ініціативу!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше