Вибір рубрики

Світ солодощів із Харківщини

17.03.2024

Ось така історія про креатив та старанність від Лозової, що на Харківщині. Алла Воробйова, з її крафтовою майстернею Eco Fryctu, робить світ солодщів більш корисним і різноманітним. Від пастили до натурального шоколаду та м’ясних джерків, вона пропонує альтернативу магазинним солодощам, яка не тільки смакує чудово, але й корисна для здоров’я.

У своїй роботі Алла використовує свої унікальні методи та рецепти, серед яких особливе місце займають бананові козинаки. А ще, здається, вона знайшла секрет ідеальної пастили з буряків, яка сподобається навіть тим, хто не фанат цього овоча.

Алла не зупиняється на досягнутому і мріє про розширення своєї справи, шукає можливості для масштабування і вдосконалення виробництва. Вже є виграні гранти та плани на залучення нових, а також надія на власний цех, який відповідатиме всім стандартам.

Так, Алла має багато роботи восени та перед святами, коли замовлень більше, але й влітку не сидить склавши руки, а заготовляє фрукти та овочі для своїх корисних солодощів. І якщо вам цікаво спробувати її творіння, можна знайти їх у місцевих кав’ярнях чи замовити через Instagram. Вона впевнена, що зможе збільшити обсяги виробництва та задовольнити ще більше оптових замовлень. Алла і її майстерня Eco Fryctu – це про те, як можна робити улюблену справу, приносити користь людям і мріяти про велике майбутнє своєї ідеї.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше