Вибір рубрики

Свинина трохи здешевшала

27.02.2024

У другій половині лютого на ринку України знову було трошки напружено з цінами на свинину. Це як розповіли в асоціації “Свинарі України”. Ціни трохи пішли вниз, але не так стрімко, як могло бути. В середньому, ціни опустилися до 55,5 гривень за кілограм, що на 7,7% менше, ніж було. Це все через те, що продажі якось не дуже активні, і ще й армія купує менше.

Але люди в м’ясопереробці трошки розходяться у думках, чому так сталося. Дехто каже, що це через те, що всім лінька торгувати, інші кажуть, що просто свинини більше, ніж треба, особливо в деяких місцях. І ще малі ферми почали більше пропонувати своїх свиней на забій.

Але навіть з усім цим, більшість людей, що продають свинину, не хочуть робити якісь прогнози на майбутнє. Вони кажуть, що не бачать причин для того, щоб ціни ще падали. Тим більше, що все, що було замовлено на цей тиждень, продалося без проблем. І деякі навіть казали, що їм терміново замовляли ще. Так що, може, все й не так погано.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше