Вибір рубрики

Ситі свинки задоволені усім

16.04.2024

Годування свиней – це справжнє мистецтво, що впливає на здоров’я наших чотирилапих друзів і, звісно, на те, як вони ростуть. Зараз, коли всі намагаються втримати лідируючі позиції на ринку і відповідати змінним запитам, важливо не просто годувати свиней, а робити це з розумом. Правильно підібрані корми та добавки – це не витрата, а інвестиція у майбутнє ферми. Адже якщо наші свині щасливі та здорові, вони подарують нам якісну свинину, яка точно знайде свого покупця.

Що стосується комбікормів, то тут варто шукати “золоту середину” по ціні, щоб не переплачувати, але й не шкодувати про втрачену якість. Головне – звертати увагу на склад: від сіна до молочної сироватки, кожен інгредієнт має свою важливу роль.

А от гранульовані корми від AVA Market – це просто кладовище корисностей. Їх можна вважати таким собі шведським столом для свиней, де вони знайдуть усе, що потрібно для здорового росту. З таким підходом до годівлі ми не просто вирощуємо свиней, ми дбаємо про їх добробут, що врешті впливає на якість продукції. Тож давайте робити все можливе, щоб наші друзі відчували себе чудово!

Схожі новини:

06.05.2024

Кукурудзяні поля зменшуються

Європейські фермери збільшують посіви кукурудзи, тоді як українські площі під цією культурою скорочуються. Директорка департаменту...

Детальніше

06.05.2024

Планується зростання поголів’я корів

В Україні за 2023 рік було вироблено 7,34 млн т молока, з яких 4,54 млн...

Детальніше

06.05.2024

Відновлення гірських лісів

Гарна новина для природи Карпат! Уряд України прийняв важливе рішення про заборону суцільних рубок головного...

Детальніше