Вибір рубрики

Теплиці для вирощування ягід

19.04.2024

В Біляївці на Одещині зараз вирує велике будівництво: майбутній комплекс плівкових тунелів, де будуть рости ягоди, вже стає реальністю. Цей проєкт, запущений підприємцем Сергієм Українцем спільно з місцевою владою, обіцяє не тільки поповнити місцевий бюджет і створити робочі місця, але й стати каталізатором для розвитку агропромислового сектору в області.

Секрет успіху комплексу криється не лише в культивуванні ягід. Велика увага приділяється і післязбиральній обробці, адже тут будуть холодильні камери та спеціальне обладнання, що дозволить ягодам зберігати свіжість надовго. Так, ягоди зможуть радувати своєю смаковою якістю цілий рік, задовольняючи потреби споживачів без перерв.

Сергій Українець переконаний, що це великий крок вперед, адже такий європейський підхід до агрокультури дозволяє отримувати високоякісний урожай, незалежно від капризів погоди. Перший врожай лохини очікується вже цього літа, а надалі до компанії лохини приєднається малина. Новітні технології та європейський досвід обіцяють зробити цей проєкт справжнім успіхом на українській агросцені.

Схожі новини:

19.05.2024

Німецька сільськогосподарська техніка

Німецька компанія Schneider вирішила порадувати нас своїм брендом сільськогосподарської техніки Eisen Löwe, який вони відродили...

Детальніше

19.05.2024

Нове лавандове поле

У селі Велика Омеляна на Рівненщині з'явиться нове лавандове поле, яке обіцяє зачарувати всіх своїм...

Детальніше

19.05.2024

Херсонська черешня дозріває

Уявіть собі, на Херсонщині у фермерському господарстві "Енограй" (ТМ FruitOk) на 50 гектарах виросли черешні...

Детальніше