Вибір рубрики

Томати, які в’яляться на лозі

04.02.2024

З’явився новий вид помідорів черрі, який може висихати прямо на гілці, без будь-якої попередньої обробки діоксидом сірки або сіллю.

Цю революцію в світі помідорів принесла ізраїльська компанія Supree. Вони вивели сорт томатів, який сам по собі готовий до сушіння без будь-яких хитрощів.

Ключ у мікроскопічних тріщинах на шкірці плоду, які при достиганні збільшуються, дозволяючи волозі випаровуватись природним шляхом. Так вони і в’януть, залишаючись при цьому на своїй гілці, під ласкавими променями сонця.

Ця історія – це не просто про томати, це про інновації, які змінюють правила гри. Тепер не потрібно додатково нарізати чи солити помідори для в’ялення, вони роблять усе самі. Чудова новина для всіх, хто любить в’ялені помідори, і чудовий приклад того, як можна змінювати звичні речі на краще.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше