Вибір рубрики

У Рівному буде новий завод

13.04.2024

Гарні новини прийшли з Рівного, друзі! Group DF International разом із Hyundai Engineering Co. Limited готуються підняти промисловість міста Рівне на абсолютно новий рівень. У Відні, знаєте, вже всі підписали документи, так що справа за малим – розпочати будівництво.

Цей мегапроєкт – це не лише заводи з виробництва аміаку та азотних добрив, але й перше в Україні виробництво водню та аміаку, які базуватимуться на зеленій енергії. Уявляєте, який це прорив?

Вже в травні цього року українсько-корейська команда розпочне розробку дорожньої карти для цього інвестиційного гіганта на заході України. Це значить, що вони взялися за діло надзвичайно серйозно.

Роберт Шетлер-Джонс з Group DF International каже, що цей проєкт може по-новому визначити роль української хімічної промисловості та економіки в цілому на європейському ринку. І з Hyundai Engineering, яка славиться своїм досвідом у проєктуванні та будівництві, це виглядає дуже масштабно і обнадійливо. Отже, тримаймо кулаки за успіх цього проєкту, бо він точно обіцяє бути чимось великим!

Схожі новини:

03.05.2024

Українці частіше купують імпортний сир

Українські виробники сирів та масла мають всі підстави насторожитись через зростання імпорту цих продуктів. Як...

Детальніше

03.05.2024

Зниження цін на огірки

Огірки в Україні за тиждень подешевшали на 20%. Цю зміну в цінах аналітики з EastFruit...

Детальніше

03.05.2024

Розмальовано 800 писанок

Напередодні Великодня у Києві відбулась по-справжньому колоритна подія — Фестиваль української писанки, де було встановлено...

Детальніше