Вибір рубрики

Український горох їде до Індії

24.02.2024

Українські фермери знайшли собі крутий ринок в Індії для свого гороху. Індія вирішила подовжити свою програму безмитного імпорту жовтого гороху аж до кінця квітня 2024 року. Це взагалі бомба, бо зазвичай Індія тримає міцно свої ринки і не так просто пускає імпорт, а тут така можливість!

Виробники з України вже активно підписують контракти, бо всі знають, що Індія – це величезний ринок з купою можливостей. Антоніна Скляренко, керівниця Спілки виробників і споживачів бобових, каже, що це супер шанс для українських фермерів, особливо для малих та середніх агрофірм, побільшити вирощування бобових. І ще каже, що не тільки Індія зацікавлена в українському горосі, а й Китай відкрив двері для нашої продукції.

Завдяки всьому цьому, можливо, вже цього року площі під горохом в Україні збільшаться на 20%! Це якщо не успіх, то що? Так що давай тримати кулаки за наших фермерів і сподіватися на добрий урожай та щасливі контракти!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше