Вибір рубрики

Унікаліна можливість для розвитку бізнесу

10.05.2024

Проєкт «Фермер, є кредит» відкриває унікальні можливості для розвитку бізнесу, і фермер Євгеній Буткевич став одним із тих, хто скористався ними. Навіть попри непрості часи, Євгеній вирішив присвятити себе сільському господарству та заснував своє фермерське господарство «Думенське» у серпні 2023 року.

Євгеній має аграрну освіту, а також значний досвід у державному управлінні. Проте, коли почалася війна, він вирішив спробувати себе у сільському господарстві. Він переконаний, що завдяки ЗСУ Україна переможе, і вітчизняне агро буде розвиватися.

Незважаючи на труднощі, з якими стикається бізнес, Євгеній вклав власні заощадження у сільськогосподарську техніку та розпочав роботу. Наразі він обробляє 150 гектарів землі, а до кінця року планує збільшити площу до 200 гектарів. Він висіяв озимі пшеницю та ячмінь, а навесні планує додати сою. Крім того, у планах вирощування цукрового буряка для місцевого цукрового заводу.

Проте навіть з власними заощадженнями не вистачило коштів для весняної посівної. Банки не могли допомогти, тому Євгеній звернувся до проєкту «Фермер, є кредит». Завдяки цьому він отримав товарний кредит від компанії «Агро Арена», придбавши пальне, добрива та засоби захисту рослин.

Євгеній підкреслює, що ця ініціатива стала унікальною можливістю для його господарства. Мінімальний пакет документів, якісні продукти, гнучкі умови погашення кредиту та підтримка 24/7 роблять співпрацю з «Агро Ареною» надзвичайно цінною.

Він підсумовує, що складно, але необхідно працювати, платити податки та допомагати державі, щоб годувати сім’ю: «Тільки той, хто рухається, може щось здолати».

Схожі новини:

20.05.2024

Соняшниковий шрот у Китаї

У квітні цього року експорт соняшникового шроту з України стрибнув вгору, демонструючи майже 560 тисяч...

Детальніше

20.05.2024

Майбутнє українського агроекспорту

Що стосується майбутнього українського агроекспорту до ЄС, то тут важливу роль зіграють червневі вибори до...

Детальніше

20.05.2024

Тепличний досвід європейців

На Чернігівщині фермери вже не бояться травневих заморозків, бо мають нові теплиці! Це стало можливим...

Детальніше