Вибір рубрики

Унікальність Українських вин

28.04.2024

Українські вина зараз мають чудовий шанс на завоювання експортних ринків! Про це розповів Войчех Боньковськи, відомий Master of Wine, під час онлайн-конференції, організованої командою Wines of Ukraine та Асоціацією крафтових виноробів України. Він зазначив, що опитав близько 120 колег по всьому світу, і 61% з них вважають, що українські вина мають потенціал на міжнародних ринках, особливо в США, Канаді, Нідерландах та країнах Скандинавії.

Войчех також поділився, що наші вина можуть конкурувати з нішевими винами Східної Європи в таких країнах, як США та Канада. Ще один важливий аспект, на який він звернув увагу — це дизайн етикетки та важливість вказування країни походження на упаковці. Він наголосив, що розповідь про історію виноробства в контексті війни може зіграти ключову роль, адже 55% опитаних експертів вважають, що говорити про війну важливо, і це може стимулювати солідарність та підтримку з боку закордонних споживачів.

Отже, українське виноробство не лише демонструє свій унікальний характер та якість, але й має всі шанси на успішне просування на міжнародній арені!

Схожі новини:

13.05.2024

Шкідники збільшили свою кількість

Наприкінці квітня зниження температур та дощова погода дещо стримували поширення шкідників у посівах польових культур...

Детальніше

13.05.2024

Вітчизняне морозиво за кордоном

Україна за перший квартал 2024 року продала морозива на суму майже $12 мільйонів. Обсяги експорту...

Детальніше

13.05.2024

Відновлення ґрунтів – це необхідність

Рішення для відновлення ґрунтів, розроблене українськими науковцями за підтримки Програми USAID АГРО, увійшло до четвірки...

Детальніше