Вибір рубрики

Варять сирний і грибний супи

13.03.2024

В містечку Славутич, що на Київщині, запрацювало новеньке виробництво «Нова Кухня», де готують смакоту, яка точно не залишить вас байдужими. У лютому, дружня команда з 10 осіб взялася за справу і варила сирний та грибний супи, зваривши аж 600 літрів цієї доброти! Цікаво, що рецептура цих супів прийшла аж із Маріуполя і вже встигла знайти своїх фанатів.

За словами команди, на створення виробництва пішло цілих два роки. І це було не просто розроблення бізнес-моделі, а проєктування всього виробничого процесу з нуля – від розташування обладнання до його налаштування. Але в «Новій Кухні» не зупиняються перед викликами і з усім справляються на ура.

А тепер команда готується до наступного великого кроку – старту продажів. Так що тримайте око за оновленнями, бо смачненького буде багато!

До речі, «Нова Кухня» – це вже другий проєкт сім’ї Бубнових, перший залишився в Маріуполі. І ось минулого літа вони обрали нове місце для свого бізнесу у Славутичі, домовилися про сировину і знову взялися за улюблену справу – готування супів.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше