Вибір рубрики

Варять сирний і грибний супи

13.03.2024

В містечку Славутич, що на Київщині, запрацювало новеньке виробництво «Нова Кухня», де готують смакоту, яка точно не залишить вас байдужими. У лютому, дружня команда з 10 осіб взялася за справу і варила сирний та грибний супи, зваривши аж 600 літрів цієї доброти! Цікаво, що рецептура цих супів прийшла аж із Маріуполя і вже встигла знайти своїх фанатів.

За словами команди, на створення виробництва пішло цілих два роки. І це було не просто розроблення бізнес-моделі, а проєктування всього виробничого процесу з нуля – від розташування обладнання до його налаштування. Але в «Новій Кухні» не зупиняються перед викликами і з усім справляються на ура.

А тепер команда готується до наступного великого кроку – старту продажів. Так що тримайте око за оновленнями, бо смачненького буде багато!

До речі, «Нова Кухня» – це вже другий проєкт сім’ї Бубнових, перший залишився в Маріуполі. І ось минулого літа вони обрали нове місце для свого бізнесу у Славутичі, домовилися про сировину і знову взялися за улюблену справу – готування супів.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше