Вибір рубрики

Важливість яровизації для озимих

04.07.2024

В Україні озимі зернові культури, як пшениця та ячмінь, відіграють дуже важливу роль. Вони сіють їх ще восени, аби використати зимові опади і холод для проходження важливого етапу — яровизації. Це допомагає рослинам відновити вегетацію навесні і краще використати умови для зростання, що часто забезпечує вищий урожай порівняно з ярими злаками.

Але не все так просто! Успіх вирощування озимих зернових залежить від багатьох чинників, зокрема від вибору правильного сорту, дотримання агротехнічних заходів, і навіть від того, як ти зберігаєш насіння.

І ось тут на сцену виходить компанія «Сингента», яка пропонує агровиробникам технологію Вайбранс® для обробки насіння озимих культур. Вони мають два класні продукти: Вайбранс® Тріо та Вайбранс® Інтеграл. Вайбранс® Тріо це фунгіцидний протруйник, який не тільки бореться з хворобами, але й сприяє кращому розвитку рослин і допомагає їм пережити стрес на початкових етапах вегетації. А Вайбранс® Інтеграл допомагає рослині максимально розвинути свою кореневу систему, що є критично важливим у стресових умовах. Правильне застосування цих препаратів дуже важливе для успішного вирощування озимих.

Тож, якщо займаєшся фермерством, це точно інформація, яка тобі знадобиться!

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше