Вибір рубрики

Весняні ціни на картоплю

22.02.2024

Цьогоріч ринок картоплі влаштував справжній феєрверк цін, який, здається, встановив рекорди. І Тетяна Гетьман, наша місцева гуру з агропромислового розвитку, каже, що це не просто так. Виглядає на те, що картоплярям світить цінова стабільність аж на три роки вперед. Але тут не без підводних каменів, адже вже до літа можуть з’явитися перші ознаки цінових гойдалок.

Знаєте, в цьому сезоні навіть звичайні люди задумуються: садити картоплю чи ні? Адже якщо всі раптом вирішать засадити поля картоплею, може статися, що ціни впадуть. Тому Тетяна радить не забігати наперед із посівними площами та зосередитися на тому, що у вас виходить краще всього. І ще – берегти гаманець, підвищуючи врожайність та якість вашої продукції.

А ще вона має круту новину: великий гравець на ринку картоплі Централ Плейнс Груп уже готовий до співпраці з фермерами Львівщини. Вони пропонують повний пакет – від насіння до агросупроводу та закупівлі врожаю. Тобто, все для того, щоб співпраця була не лише продуктивною, а й вигідною для всіх учасників. То ж, вперед за новими рекордами та стабільними доходами!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше