Вибір рубрики

Від кави до повноцінної вечері

06.04.2024

В Луцьку незабаром з’явиться новий заклад харчування Gabar від відомого бізнесмена Володимира Матвійчука, співзасновника відомих мереж «Галя Балувана» та MULTI COOK. Головна фішка Gabar — це швидка видача страв ресторанного рівня всього за 5-7 хвилин. В меню планують понад сотню різноманітних позицій, які будуть регулярно оновлюватися.

Перший Gabar у Луцьку відкриється вже цієї весни, а плани на майбутнє великі — створити мережу таких закладів не тільки в Україні, а й за кордоном. За словами Матвійчука, Gabar буде місцем, де можна знайти все: від кави до повноцінної вечері, від швидкої закуски до релаксу з друзями чи родиною.

Меню обіцяє бути різноманітним, відмовляючись від стереотипів української кухні на користь страв із різних куточків світу. Тут буде, чим поласувати як вегетаріанцям, так і любителям класичних бургерів чи крилець. Важливим акцентом стане використання унікальних фірмових соусів та багатий вибір десертів та напоїв власного виробництва.

В майбутньому планується продаж франшизи, що допоможе Gabar стати повноцінною мережею унікальних закладів.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше