Вибір рубрики

Від кави до повноцінної вечері

06.04.2024

В Луцьку незабаром з’явиться новий заклад харчування Gabar від відомого бізнесмена Володимира Матвійчука, співзасновника відомих мереж «Галя Балувана» та MULTI COOK. Головна фішка Gabar — це швидка видача страв ресторанного рівня всього за 5-7 хвилин. В меню планують понад сотню різноманітних позицій, які будуть регулярно оновлюватися.

Перший Gabar у Луцьку відкриється вже цієї весни, а плани на майбутнє великі — створити мережу таких закладів не тільки в Україні, а й за кордоном. За словами Матвійчука, Gabar буде місцем, де можна знайти все: від кави до повноцінної вечері, від швидкої закуски до релаксу з друзями чи родиною.

Меню обіцяє бути різноманітним, відмовляючись від стереотипів української кухні на користь страв із різних куточків світу. Тут буде, чим поласувати як вегетаріанцям, так і любителям класичних бургерів чи крилець. Важливим акцентом стане використання унікальних фірмових соусів та багатий вибір десертів та напоїв власного виробництва.

В майбутньому планується продаж франшизи, що допоможе Gabar стати повноцінною мережею унікальних закладів.

Схожі новини:

06.05.2024

Логістика має бути мінімальною

Останні два роки фермерське господарство «Риск» у Київській області вирішило сфокусуватися на культурах, які легше...

Детальніше

06.05.2024

Грантова програма для бізнеса

Німеччина планує підтримати українські підприємства, які прагнуть здійснити екомодернізацію, за допомогою нової грантової програми. У...

Детальніше

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше