Вибір рубрики

Від посадки до зберігання часнику

11.06.2024

Усі, хто в захваті від вирощування часнику або хоче підняти свій бізнес на новий рівень! Юліанна Мусса, президент Асоціації виробників часнику України та представник нідерландської компанії Gourmet, запрошує на конференцію, де обговорять все, від посадки до зберігання і переробки часнику.

Ця конференція — це справжня знахідка для аграріїв, переробних підприємств, насіннєвих компаній та всіх, хто причетний до часникової індустрії. Ви зможете насолодитися сесіями, які покривають широкий спектр тем, від вибору посадкового матеріалу до розуміння перспективних ринків збуту на 2024 рік. А ще зможете дізнатись, чому український часник вважається одним з найкращих для споживання.

На конференції ви матимете чудову нагоду поспілкуватись із колегами з України, Іспанії та Нідерландів, які поділяться своїм досвідом та технологіями. Не пропустіть шанс зустріти Івана Захаренка, селекціонера, який розповість про українські сорти.

Якщо ви займаєтеся часником або плануєте цим зайнятись, ця конференція — місце, де ви маєте бути.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше