Вибір рубрики

Від посадки до зберігання часнику

11.06.2024

Усі, хто в захваті від вирощування часнику або хоче підняти свій бізнес на новий рівень! Юліанна Мусса, президент Асоціації виробників часнику України та представник нідерландської компанії Gourmet, запрошує на конференцію, де обговорять все, від посадки до зберігання і переробки часнику.

Ця конференція — це справжня знахідка для аграріїв, переробних підприємств, насіннєвих компаній та всіх, хто причетний до часникової індустрії. Ви зможете насолодитися сесіями, які покривають широкий спектр тем, від вибору посадкового матеріалу до розуміння перспективних ринків збуту на 2024 рік. А ще зможете дізнатись, чому український часник вважається одним з найкращих для споживання.

На конференції ви матимете чудову нагоду поспілкуватись із колегами з України, Іспанії та Нідерландів, які поділяться своїм досвідом та технологіями. Не пропустіть шанс зустріти Івана Захаренка, селекціонера, який розповість про українські сорти.

Якщо ви займаєтеся часником або плануєте цим зайнятись, ця конференція — місце, де ви маєте бути.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше