Вибір рубрики

Відзнака українських вин

22.06.2024

Чудові новини для українських виноробів! На престижному міжнародному конкурсі Decanter World Wine Awards, який відбувся 21-й раз у Лондоні, українські вина отримали понад півсотні нагород.

Цьогоріч серед переможців виявилося 57 вин від українських виробників. Серед них – 46 Parallel, Beykush Winery, Biologist, Bogdan’s Winery, Chateau Chizay, Chateau Edem, Father’s Wine, Frumushika Nova, Leleka Wines, My Wine, Odesos Winery, Shabo, Terroir, Vintrest та Zelenytsi Winery.

Конкурс Decanter World Wine Awards – це як Оскар у світі вина. У цьому році було оцінено більше 18 тисяч зразків вина, і судді, серед яких 243 провідних експертів, включаючи 20 Майстрів Сомельє (MS) та 61 Майстра Вина (MW), оцінювали їх наосліп. Це означає, що кожне вино отримало свою нагороду виключно завдяки якості, без урахування бренду чи етикетки.

Нагорода від DWWA на пляшці – це знак якості, який означає, що вино було оцінене наосліп експертами найвищого рівня. Для українських виноробів такі визнання є великим досягненням і свідчать про їхню майстерність і талант.

Тож, коли наступного разу будете обирати вино, зверніть увагу на пляшки з медалями DWWA – можливо, серед них буде і гордість українських виноробів!

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше