Вибір рубрики

Витрати кожного українця

22.03.2024

Ось вам розповідь про те, як українці унікально витрачають свій бюджет у порівнянні з іншими країнами. Згідно з дослідженням компанії «Делойт», ми, українці, витрачаємо аж 66% своїх грошенят на їжу та необхідні платежі. Це майже як двічі більше, ніж середньостатистичний житель Землі! І тут ми лідируємо, адже в інших країнах така частка витрат набагато менша.

А от коли справа доходить до витрат на дозвілля, електроніку чи побутову техніку, то тут ми, наче скромні монахи. Тільки 2% нашого бюджету йдуть на каву з друзями чи новенький телефон, тоді як німці чи американці не скупляться витратити на такі речі значно більше.

Таке розподілення витрат говорить про нашу особливу обережність і пріоритет базових потреб. Але це також показник того, як важливо для нас забезпечити себе та свої сім’ї найнеобхіднішим, особливо в умовах, що склалися. Це нагадування про те, що в українців сильний дух та здатність адаптуватися до будь-яких обставин, навіть коли доводиться обмежувати себе в розвагах та покупках.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше