Вибір рубрики

Взаємовигідне співробітництво

18.05.2024

Уявіть собі, як Україна і Чилі, два краї сидять разом за столом і думають, як їм краще співпрацювати. Україна каже: “Ми хочемо працювати разом більше! Ми можемо продавати вам багато цікавих товарів і залучити вас до інвестицій у нашу країну.” Чилі відповідає: “Так, ми теж хочемо більше працювати з вами, вкладати гроші і розвивати спільні проекти.”

На зустрічі в Чилі українська делегація говорила про те, як зробити їхню співпрацю ще кращою. Вони зустрілися з важливими людьми в Чилі, обговорювали, як можна виробляти більше товарів разом, і подивилися на сфери, де вони можуть допомогти один одному — як ось видобування корисних копалин, сільське господарство та виробництво.

Також вони говорили про цифровізацію та співпрацю в приватному та державному секторах. Чилі навіть готова поділитися своїм досвідом з Україною, а також співпрацювати в створенні спільних підприємств.

Вони домовилися працювати ще ближче на рівні торгових палат обох країн і розвивати інвестиції. І ще вони хочуть покращити логістику для експорту та допомогти Україні з її енергетичною інфраструктурою, яку постійно атакують.

Таким чином, здається, майбутнє між Україною і Чилі виглядає досить обнадійливо!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше