Вибір рубрики

Яйця і яєчні продукти у “Овстан Юніон”

02.02.2024

“Овстар Юніон” за підсумками 2023 року показали себе як справжні майстри яєчної справи. Вони виробили 1531 млн яєць.

Щодо продажів, то компанія йде з невеликим спадом – на 10% менше, ніж минулого року, але все ж виручили 970 млн яєць. Експорт виріс до 344 млн шт. Це 35% від усіх продажів яєчної продукції.

А ось у переробці яєць “Овостар” також збільшили обсяги на 15%, до 492 мільйонів штук. Причому виробництво рідких яєчних продуктів зросло на цілих 20%, а сухих – трохи зменшилось. Але загалом продажі сухих і рідких яєчних продуктів пішли вгору, з великою часткою експорту.

На кінець року в “Овостарі” було 7,7 мільйона птахів, і це на 7% більше, ніж роком раніше. Докладено чимало зусиль для відновлення поголів’я і реструктуризації бізнесу.

Генеральний директор компанії, Борис Бєліков, виглядає цілком задоволеним результатами, і це не дивно, адже вони дійсно мають чим пишатися. Їхні старання й інновації в яєчній індустрії точно заслуговують на увагу.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше