Вибір рубрики

За морозивом скучили?

26.03.2024

Компанія “Рудь” відома далеко за межами України, адже це найбільший експортер українського морозива, яке полюбили у 40 країнах світу! Вони творять близько 300 видів морозива та ще й пропонують широкий асортимент заморожених товарів, від тіста до напівфабрикатів і навіть глазурованих сирків. На початку морозивного сезону завод “Рудь” працює без зупинки, забезпечуючи роботою понад 800 житомирян, де середня зарплата становить 25 тисяч гривень.

Не лише на своєму підприємстві компанія “Рудь” творить робочі місця, а й сприяє зростанню зайнятості на молочних фермах, у виробників обладнання, пакування, інгредієнтів, а також у дистриб’юторських компаніях, в яких працюють тисячі наших співвітчизників.

Це свідчить про величезний мультиплікаційний ефект, який має переробна промисловість на економіку. Держава, підтримуючи одне підприємство, стимулює розвиток цілих галузей завдяки програмам як “5-7-9%”, грантам для бізнесу та іншим ініціативам. Це все про підтримку великої ідеї “Зроблено в Україні”, яка спрямована на розвиток внутрішнього виробництва та посилення економіки нашої країни.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше