Вибір рубрики

Забезпечення м’ясом на щодень

22.04.2024

Українські виробники свинини тримають курс незважаючи на вітри змін, які зараз дмуть на ринку. Асоціація «Свинарі України» запитала у своїх членів, що ті думають про ринкові перспективи, і виявилося, що більшість з них вирішили тримати стейк! Вони не планують змінювати свої стратегії на 2024 рік, навіть попри всі непередбачуваності, що їх оточують.

Цікаво, що 2/3 опитаних не чекають великих змін на ринку до кінця року, але є і ті, хто дивиться в майбутнє з оптимізмом. Майже 85% опитаних робітничих свиноферм мають намір триматися своїх планів, які варіюються від розширення бізнесу до простого ведення звичайної діяльності.

А ще асоціація поділилася оновленими даними про ведучих гравців у світі українського свинарства, і виявилося, що в Україні є 63 таких підприємства, які разом утримують понад 2 мільйони свиней! Це більше 60% усього промислового свинарства країни, що забезпечують нас, звичайних обивателів, м’ясом на щодень.

Так, попри турбулентність часів, наші свинарі мають намір не лише втримати свої позиції, а й розширювати горизонти, використовуючи кожну можливість для росту і розвитку. Звучить як справжній рецепт успіху, чи не так?

Схожі новини:

08.05.2024

Добрива у міжсезоння дешевші

Азотні добрива в Україні значно подешевшали. З початку року країна імпортувала 542 тисячі тонн азотних...

Детальніше

08.05.2024

Засіяно демополя бавовником

В Одеській області цього року планують засіяти демополя з бавовником. Наступного сезону деякі господарства вже...

Детальніше

08.05.2024

Зміни у кліматі та їх наслідки

Посівна кампанія в Україні вже близька до завершення завдяки незвично теплій погоді, яка прискорила всі...

Детальніше