Вибір рубрики

Забезпечує Луцьк перепелиними яйцями

21.04.2024

Ірина Бандура, власниця сімейної перепелиної ферми на Волині, зробила крутий крок у своєму бізнесі завдяки гранту! Вона запустила проєкт “Перепелятко-Бандурятко: від яйця до м’яса”, який не лише підштовхне річний прибуток ферми на 23%, але й допоможе забезпечити харчування ветеранам війни у Волинському обласному шпиталі. І це ще не все, Ірина вже чотири роки тішить Луцьк перепелиними яйцями зі своєї ферми, де мешкає 4000 перепелів.

Після того, як великі виробники на півдні та сході України почали зменшувати обсяги виробництва через війну, Ірина вирішила, що саме час розширюватися. І от, дякуючи гранту від Corteva Agriscience та її участі в програмі TalentA-2023, її мрія про виробництво охолодженого перепелиного м’яса стала реальністю!

Corteva Agriscience вірить, що жінки, які займаються сільським господарством, мають величезний потенціал впливати на продовольчу безпеку та економіку, і Ірина Бандура — яскравий приклад цього. Вітаємо Ірину з новим успіхом і чекаємо на смачні новинки від “Перепелятко-Бандурятко”!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше