Вибір рубрики

Захист від бур’янів

29.04.2024

Хочете дізнатися, як в Україні зміцнюють захист соняшника, кукурудзи та сої? Тут все досить цікаво! Велике значення в агротехнології цих культур має застосування ґрунтових гербіцидів, особливо важливих на ранніх етапах росту рослин.

Олександр Мигловець з компанії Ukravit поділився, що ці культури дуже чутливі до забур’яненості на старті, коли вони ще маленькі та не можуть ефективно конкурувати з бур’янами. Тому дуже важливо вчасно провести заходи з їх захисту, ще до появи сходів. Таким чином, рослини матимуть всі шанси на успішний розвиток.

Особливо рекомендується гербіцид Тізер, який діє проти злакових бур’янів, абсорбуючись через проростки і коріння. Він створює захисний екран у верхньому шарі ґрунту та дозволяє контролювати нові хвилі бур’янів, не шкодячи самим культурам.

А ще Мигловець радить комбінувати Тізер з гербіцидом Тернат для більш широкого спектру дії, особливо проти дводольних бур’янів у посівах соняшника, кукурудзи та сої.

Це дійсно цінна інформація для тих, хто хоче забезпечити своїм рослинам найкращий старт і захист від бур’янів!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше