Вибір рубрики

Заморожена картопля фрі

28.04.2024

На конкурсі Favorite Food&Drinks 2024 Марина Данилюк з компанії “Ярофрут” поділилася цікавими новинами про уподобання українців у заморожених продуктах. Виявляється, що українці особливо полюбляють картоплю фрі, і це не лише про ресторани та кафе, а й про домашнє споживання. Картоплю фрі хочуть бачити на полицях магазинів як частіше!

За картоплею фрі в списку популярності йдуть брюсельська капуста, шпинат, стручкова квасоля, кукурудза, баклажани та білі гриби. Якщо говорити про фрукти та ягоди, то на вершині переваг українців – малина, полуниця, лохина, чорниця та вишня, а також тропічні фрукти на кшталт маракуї, манго і персика.

На жаль, через війну та міграцію населення споживання заморожених продуктів впало на 33%, але “Ярофрут” продовжує бути одним з лідерів на ринку заморожених ягід, фруктів і овочів, як для харчової промисловості, так і для сектору HoReCa.

Схожі новини:

13.05.2024

Відновлення ґрунтів – це необхідність

Рішення для відновлення ґрунтів, розроблене українськими науковцями за підтримки Програми USAID АГРО, увійшло до четвірки...

Детальніше

13.05.2024

Розвитку сектору геопросторової інформації

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру спільно з Японським агентством міжнародного співробітництва...

Детальніше

13.05.2024

Пошкодження зон росту посівів

Після майже двотижневої спеки, зниження температур протягом останнього тижня викликало деякий стрес у рослин озимих,...

Детальніше