Вибір рубрики

Заробіток на перепелиних яйцях

14.02.2024

Виявляється, перепелівництво може бути справжнім золотим джерелом для фермерів! Надія Баланюк із Хмельницької області, яка має десятилітній досвід у цій справі, каже, що на 17-й день після того, як ти покладеш яйця до інкубатора, в тебе вже з’являться маленькі перепелята, готові до продажу. Майже миттєвий дохід!

Надія кожного разу закладає 500 яєць, тож у її господарстві завжди близько 2-3 тисячі перепелів. І найкрутіше, що перепілок можна утримувати цілий рік, не так як курей, яких тримають з весни до осені. Вона каже, що найкраще закладати яйця з вересня по травень, а влітку, коли спекотно, вихід з інкубатора гірший, тому краще трохи зменшити кількість птиці.

І знаєш що ще цікаво? Щоб розпочати такий бізнес, тобі знадобиться близько 50 тисяч гривень. Ти можеш купити інкубатор за 10 тисяч, а на решту грошей – клітки, брудери і навіть орендувати приміщення або облаштувати своє. Це справді звучить як прекрасна можливість для тих, хто шукає швидкий і вигідний бізнес у сфері агро!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше