Вибір рубрики

Заробіток на перепелиних яйцях

14.02.2024

Виявляється, перепелівництво може бути справжнім золотим джерелом для фермерів! Надія Баланюк із Хмельницької області, яка має десятилітній досвід у цій справі, каже, що на 17-й день після того, як ти покладеш яйця до інкубатора, в тебе вже з’являться маленькі перепелята, готові до продажу. Майже миттєвий дохід!

Надія кожного разу закладає 500 яєць, тож у її господарстві завжди близько 2-3 тисячі перепелів. І найкрутіше, що перепілок можна утримувати цілий рік, не так як курей, яких тримають з весни до осені. Вона каже, що найкраще закладати яйця з вересня по травень, а влітку, коли спекотно, вихід з інкубатора гірший, тому краще трохи зменшити кількість птиці.

І знаєш що ще цікаво? Щоб розпочати такий бізнес, тобі знадобиться близько 50 тисяч гривень. Ти можеш купити інкубатор за 10 тисяч, а на решту грошей – клітки, брудери і навіть орендувати приміщення або облаштувати своє. Це справді звучить як прекрасна можливість для тих, хто шукає швидкий і вигідний бізнес у сфері агро!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше