Вибір рубрики

Збільшення підтримки для виноградарів

06.03.2024

Уряд України вирішив збільшити підтримку для наших виноградарів! Тепер, якщо ви мрієте про власний виноградник, можна отримати до 330 тисяч гривень на висадку одного гектара. Це на цілих 105 тисяч більше, ніж було раніше. І найкраще те, що ці гроші вам не доведеться повертати, якщо ви все зробите за правилами і створите нові робочі місця. І не просто так, а до 10 мільйонів гривень можна набрати в грантах!

Тарас Мельничук, наш представник у Верховній Раді, також додав, що зміни дошкулять ще більше підтримки бізнесу, зокрема для тих, хто хоче займатися садівництвом, ягідництвом або виноградарством. Тепер можна отримати гранти навіть для висадки насаджень на суміжних земельних ділянках. І ще, якщо ваш грант був схвалений на кінець року, але кошти не встигли надійти, не переймайтеся – переказ відбудеться в наступному бюджетному періоді.

Коротше кажучи, уряд робить усе, щоб підтримати аграріїв і допомогти їм розвиватися. Тож якщо у вас є мрія про власний виноградник або сад, то зараз саме час діяти!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше