Вибір рубрики

Збирають трави на чай

11.06.2024

У новинах свіженьке з Карпат: бренд чаю «ОТЕ» розпочав збір трав. Це розповіла Оксана Тенюх-Мармура, власниця бренду, під час «Львівського ярмарку смаку». Вона зазначила, що цього року всі трави дозріли дуже швидко, навіть липа зацвіла незвично рано. Тож вже скоро можна буде насолоджуватися чебрецем, іван-чаєм та іншими травами.

«ОТЕ» зараз має в лінійці сім видів чаю, і їх іван-чай особливо полюбляють — так, що минулої осені Євген Клопотенко викупив його майже весь для своїх закладів. Але не хвилюйтесь, до кінця червня свіжий чай буде готовий, і хоча зараз в наявності лише три позиції, вибір скоро розшириться.

До речі, ярмарок у Львові, де зустрілися виробники органічних продуктів, вже вдруге зібрав понад 50 учасників з усіх куточків України. Там можна було знайти все: від сиру до вина, і звісно, чаї! Якщо ви теж захоплюєтеся чистими і ароматними трав’яними чаями, тримайте око на «ОТЕ».

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше