Вибір рубрики

Збирають трави на чай

11.06.2024

У новинах свіженьке з Карпат: бренд чаю «ОТЕ» розпочав збір трав. Це розповіла Оксана Тенюх-Мармура, власниця бренду, під час «Львівського ярмарку смаку». Вона зазначила, що цього року всі трави дозріли дуже швидко, навіть липа зацвіла незвично рано. Тож вже скоро можна буде насолоджуватися чебрецем, іван-чаєм та іншими травами.

«ОТЕ» зараз має в лінійці сім видів чаю, і їх іван-чай особливо полюбляють — так, що минулої осені Євген Клопотенко викупив його майже весь для своїх закладів. Але не хвилюйтесь, до кінця червня свіжий чай буде готовий, і хоча зараз в наявності лише три позиції, вибір скоро розшириться.

До речі, ярмарок у Львові, де зустрілися виробники органічних продуктів, вже вдруге зібрав понад 50 учасників з усіх куточків України. Там можна було знайти все: від сиру до вина, і звісно, чаї! Якщо ви теж захоплюєтеся чистими і ароматними трав’яними чаями, тримайте око на «ОТЕ».

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше