Вибір рубрики

Здешевлення вартості свинини

18.05.2024

То ось що розповідає Віктор Робейко з “Ґудвеллі Україна”! Вони там думають, як зробити так, щоб виробництво свинини коштувало дешевше. Віктор каже, що комбікорм — це велика стаття витрат, і вони намагаються вирощувати зерно самі, щоб трохи заощадити. Але не завжди виходить дешевше, ніж купувати у інших.

Але в “Ґудвеллі” є свої козирі! Вони використовують багато гноївки, яка допомагає зменшити потребу в мінеральних добривах. Також вони виробляють свою соєву макуху — це дає їм дешевший протеїн для годівлі свиней.

І ще одна хитрість у них — з кукурудзою. Вони беруть вологе зерно з поля, кладуть його в герметичні силоси, де воно саме себе консервує, потім перемелюють і годують свиней. Це трохи дорожче на початку, але в підсумку виходить дешевше, бо не потрібно додавати кислоти та щороку силосувати.

Отак вони і працюють, щоб зробити свинину якісною і не надто дорогою!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше