Вибір рубрики

Жінок запрошують приєднатися до менторської програми

14.05.2024

Українських підприємиць агробізнесу запрошують приєднатися до менторської програми Empowering Women in Agrifood, яку підтримує Європейський інститут інновацій та технологій та Radar Tech. У програмі кожна учасниця отримає €1 тис. на дорожні та проживання витрати під час офлайн-заходів, а кращі проєкти зможуть виграти гранти до €10 тис.

Протягом 6 місяців учасниці будуть працювати з менторами, розвивати бізнес-навички та збільшувати партнерські контакти. Це чудовий шанс для підприємиць агросектору отримати нові знання та можливості для розвитку своїх бізнес-ідей.

Щоб взяти участь, ти маєш бути жінкою, резиденткою України, мати агропродовольчий бізнес або ідею. Програма обіцяє бути насиченою: від індивідуальної роботи з менторами до офлайн зустрічей та тренінгів. Не пропусти шанс, подай заявку до 24 травня і вже цієї осені можливо отримай грант на розвиток свого бізнесу!

Схожі новини:

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше

15.10.2024

Гурмани полюбляють український часник

Український часник сорту «Любаша» тепер експортують у Японію. Компанія mVm Shoji Co. Ltd з міста...

Детальніше