Вибір рубрики

Жовті живі комочки заселять ферму

11.04.2024

Уявіть собі, у селі Селець Дрогобицької громади на Львівщині стартувала нова справа – відкрили птахоферму на 28 тисяч курчат! Це ініціатива місцевих підприємців із Стрия, які вирішили повернути до життя стару ферму.

Почали з ремонтів у листопаді, і ось, до весни, вже готові до старту. І не просто стартували, а з амбіціями зростати: планують до літа подвоїти кількість курчат до 56 тисяч. Уявляєте?

Наразі трьох місцевих уже знайшли роботу на фермі, і з виростанням кількості птахів, більше людей отримають робочі місця. А продукцію, свіже куряче м’ясо, планують збувати прямісінько тут, на внутрішньому ринку.

Така історія – чудовий приклад того, як можна оживити старі ферми та створити нові робочі місця, надаючи споживачам якісну місцеву продукцію. Все починається з малого – від 28 тисяч курчат до великого птахофермерства, яке живить і одночасно розвиває місцеву громаду.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше