Вибір рубрики

Сертифікація ґрунтового вуглецю

15.02.2024

Компанія «Агро КМР» з Дніпропетровщини взялася за дуже важливу справу – сертифікацію ґрунтового вуглецю. Замість того, щоб вгатити ґрунт глибокою оранкою, вони вибрали Strip-till і Mini-till, тобто методи, що дозволяють зберегти ґрунт здоровішим і зменшити викиди CO2. Це не тільки допомагає покращити стан землі, але й сприяє збереженню біорізноманіття і боротьбі з ерозією.

І знаєш, що важливо? За їхніми підрахунками, кожен гектар землі, оброблений таким чином, допомагає затримати в ґрунті близько тонни вуглецю. Вони серйозно підходять до своєї справи, розуміючи, що від їхніх дій залежить не тільки врожайність, але й майбутнє наших земель. «Агро КМР» хоче, щоб ми всі задумалися про те, у якому стані ми залишаємо землю нащадкам.

Щонайменше 50% вуглецю, що знаходився в ґрунті, було викинуто в атмосферу протягом останніх століть. Повернення цього вуглецю в ґрунт за допомогою регенеративного сільського господарства є однією з найкращих можливостей для покращення здоров’я людини та клімату.

Схожі новини:

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше

15.10.2024

Гурмани полюбляють український часник

Український часник сорту «Любаша» тепер експортують у Японію. Компанія mVm Shoji Co. Ltd з міста...

Детальніше