Вибір рубрики

Купили фабрику смаколиків та морозива

04.04.2024

Українська компанія «Три ведмеді», відома своїми замороженими частуваннями, вирішила розширити свої кордони і тепер вони новенькі господарі польського заводика Nordis. Це той, що в Польщі смаколики напівфабрикати та морозиво творить. Засновник «Три ведмеді», Дмитро Ушмаєв, всіх в цьому запевнив, але про суму угоди мовчить. Каже, що вони готові кидати грошенята на розвиток своєї нової польської бази.

Видно, заводик у Польщі не такий великий, як українські виробництва, але має все, щоб стати таким же крутим, як «Три ведмеді». А ще виявляється, що у вересні минулого року у Nordis вже встигли керівництво змінити, і Дмитро Ушмаєв там тепер хазяїн. І до компанії вже приєднався Андрій Тищенко з української команди.

Nordis це не просто завод, а ціла фабрика смаколиків із складами, яка понад 100 різновидів морозива та напівфабрикатів уміє робити. І ще у 19 містечках Польщі свою дистрибуційну мережу має.

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше