Вибір рубрики

Агроволокно від АгроВсесвіт

06.01.2024

Агроволокно – легкий матеріал виготовлений з чистих компонентів, відсутні в ньому токсичні речовини, і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Він створюється за допомогою поліпропілену, використовуючи метод термоскріплення.

Агроволокно широко використовується як покривний шар на грунти для вирощування овочі та фрукти, такі як полуниця, помідори, огірки і інші, використовувати для вирощування перцю, ягід і квітів як на відкритому ґрунті, так і в теплиці.

Для господарів маємо такі переваги, як ефективна взаємодіє з пропусканням повітря, що запобігає гниттю продуктів і уникненню утворення плісняви при використанні. Також, волокно ефективно утримує вологу, що забезпечує збереження полотна сухим і збереження його початкової легкості.

Переваги агроволокна представлено в АгроВсесвіті:

– Надійний захист від зовнішнього впливу: Агроволокно надійно захищає від негативного впливу сонця, вітру та дощу.- Захист рослин від зовнішніх подразників: Матеріал ефективно оберігає рослини від птахів та різноманітних комах.
– Стійкість до заморозків: Агроволокно дозволяє рослинам переживати заморозки до -5 градусів за Цельсієм, не допускаючи остигання ґрунту.
– Збереження вологи в ґрунті: Матеріал попереджає втрату вологи, що рятує рослини від негативного впливу посухи.
– Зручність поливу: Агроволокно не вимагає зняття для поливу рослин, забезпечуючи зручність в догляді.
– Створення комфортного мікроклімату: Використання агроволокна сприяє створенню ідеального мікроклімату, в якому рослини відчувають себе комфортно.
– Прискорення дозрівання: Овочі та ягоди під агроволокном дозрівають швидше, ніж зазвичай.
– Вирощування смачних та здорових продуктів: Завдяки агроволокну можна отримати смачні та здорові продукти як раннього, так і пізнього врожаю.

Придбане агроволокно може прослужити власнику протягом 4 сезонів, що значно раціоналізує бюджет власника.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше