Вибір рубрики

Чому фермер з Одещини викрав трактор

23.01.2024

У Подільському районі Одещини поліція отримала скаргу від одного з фермерських господарств, про те, що їх робітник викрав трактор, пише SEEDS.

Робітник, прийшовши на територію тракторної бригади і всупереч волі охоронців завів трактор та поїхав на ньому геть. Покинутий транспортний засіб поліцейські виявили у полі за селом.

Після проведення необхідних слідчих дій техніку вартістю близько 700 тисяч гривень повернули власнику, повідомило ГУНП в Одеській області. Зі слів чоловіка, підприємство не розрахувалось з ним за виконану роботу, і він вирішив взяти справи в свої руки.

Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Згадана стаття тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами SEEDS.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше