Вибір рубрики

Цікавий досвід вирощування сої

21.06.2024

Цей сезон для української сої може стати дійсно особливим! Велика кількість новачків приєдналася до вирощування цієї культури, завдяки надзвичайно теплій і ранній весні. Це спричинило активне використання складських запасів, і деколи логістика навіть не встигає за темпом посівних робіт.

Цікавий досвід у цьому напрямку має група компаній «Агропросперіс», яка виробляє близько 1,5 мільйона тонн агропродукції щороку. Їхні агротехнологічні підходи із використанням біопрепарату «Оптімайз 400» допомагають захистити врожай сої від ризику втрат, особливо під час аномально ранньої посівної.

Євгеній Поляков, керівник «Старокостянтинів Агро» та експерт із 16 роками досвіду в агроіндустрії, обирає насіннєвий матеріал, звертаючи увагу на сорти з канадським походженням, які зазвичай показують кращі результати. Вони теж вдаються до інокуляції насіння, використовуючи власні лінії для обробки насіння, що дозволяє ефективно зберегти їх якість і забезпечити однорідну інокуляцію.

Зараз, як ніколи, важливо планувати посів з урахуванням погодних умов, щоб уникнути ризиків, які може принести рання весна. Усе це допомагає мінімізувати втрати та забезпечити стабільність врожаю, незважаючи на виклики природи.

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше