Вибір рубрики

Екоферму створять цього року

17.05.2024

Вінницька область готується до зведення сучасної екоферми цього року, де знайдеться місце для тисячі голів великої рогатої худоби. Цей проєкт обіцяє бути чудовим прикладом екологічного підходу до фермерства, адже він включатиме передові європейські технології: від догляду за тваринами до переробки відходів на біогаз.

За словами радника міського голови з агропромислового розвитку, Олександра Закорченного, екоферма також допоможе створити робочі місця для ветеранів. Крім того, у планах є створення сімейної молочної ферми та розвиток свинарства та вівчарства.

Олександр Закорченний наголосив на тому, що в регіоні спостерігається значне скорочення поголів’я великої рогатої худоби і зменшення виробництва молока. Відновлення пасовищ та підтримка місцевих фермерів стане ключем до збільшення кількості худоби та молока у майбутньому.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше