Вибір рубрики

Фінансування для фермерів

09.02.2024

Ось щось дуже круте для фермерів! Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві вирулив на арену з першою гарантією на банківський кредит. Першим щасливчиком став підприємець з Дніпропетровщини, який вирішив підсилити свій бізнес кредитом на 870 тис. грн для обігових коштів. Так, в межах держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%» це стало можливим.

Цей фонд – це такий фінансовий тато для малих та середніх фермерів, обіймаючи їх надійним захистом, гарантуючи українським банкам до 50% зобов’язань за кредитом. Фонд підтримає на інвестиційні кредити до 7 років, на покупку землі – до 10 років, і навіть на поточні потреби – до 3 років. І все це до 30 млн грн.

Щоб потрапити під крило фонду, треба мати кілька козирів у рукаві: бути в Державному аграрному реєстрі (ДАР), маєш господарювати на площі до 500 га і мати хоча б рік досвіду в агробізнесі.

Отже, якщо ти фермер, що мріє про розвиток свого господарства, але фінанси тримають за плечі – тут тобі і карта до скарбу! Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві може стати тим плечем, на яке ти завжди міг опиратися.

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше