Вибір рубрики

Литовські біопрепарати для України

10.01.2024

Литовська компанія NANDO спеціалізується на виробництві продуктів для сільського господарства, цими продуктами успішно користуються українські фермери. NANDO співпрацює з Групою компаній «АГРО ЕКСПЕРТ» про розповсюдження і ексклюзивні права на продаж своєї продукції в Україні.

Литовські біопрепарати дають змогу підвищити врожайність і зменшити витрати на гектар. Розчинний ферментний комплекс BioSplito пришвидшує розкладання рослинних решток навіть за несприятливих умов — за спекотної погоди або за низьких температур.У цей час живі бактерії гинуть. Саме тому часто фермери не хочуть навіть чути про деструктори на основі живих бактерій. Натомість після застосування BioSplito ґрунт збагачується поживними речовинами, збільшується вміст гумусу, а також зменшується ризик поширення патогенів.

За словами Людвікаса Бабаляускаса, BioSplito поки що продають тільки в Україні, компанія прагне стати більш впізнаваною на українському ринку, зацікавити вітчизняного фермера всією лінійкою препаратів NANDO. Цікавість до мікробіологічного препарату для передпосівної обробки насіння та покращення родючості ґрунту BioExpert, право на ексклюзивні продажі якого належить «АГРО ЕКСПЕРТУ», в українських фермерів зростає з року в рік. Маємо надію на подальше плідне співробітництво.

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше