Вибір рубрики

Можливість навчатися фінансуванню

05.06.2024

Тепер маленькі переробні компанії можуть підняти свій бізнес на новий рівень завдяки бізнес-акселераційній програмі від USAID АГРО Soul Partners! Це шанс отримати доступ до передових технологій, навчання та підтримки від крутих українських експертів. І головне – це все безкоштовно!

Програма триває 3 місяці, протягом яких учасники отримують шанс підготуватися до залучення фінансування та розвитку свого бізнесу. А після цього ще й 6 місяців технічної підтримки! Це включає індивідуальні консультації та менторство. Просто уяви, який це шанс для тих, хто готовий розширювати свій бізнес та виходити на іноземні ринки.

Зареєструватися можна до 26 липня, а сама програма стартує 6 серпня і триватиме до 6 листопада. До участі запрошують мікро-, малі та середні сільгосппідприємства, які вже працюють на українському ринку або експортують свою продукцію. Особливий приорітет – це компанії, які очолюють жінки, ветерани, молодь, люди старше 60 років або ті, хто має інвалідність.

Якщо ти в команді не менше двох осіб, готових вкласти час і зусилля в розвиток вашого проекту, то це чудова можливість підняти свій бізнес на новий рівень!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше